Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g138g738kcal10.8g46.9g56.6g12.7g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g441g1147kcal8.8g17.6g114.7g2.2g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g564g677kcal18.6g20.9g56.4g0g
Makeutusjauhe, Rainbow9g36kcal0.2g8.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g5195kcal76.8g188.2g455.4g29.8g
Valittu annoskoko1152g2597kcal38.4g94.1g227.7g14.9g
Annoskoko puolitettuna576g1299kcal19.2g47.1g113.9g7.5g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146