Valkkarikastike kebabille

Sekoita kermaviili ja ranskankerma.

Mausta valkosipulijauheella, sitruunapippurilla, basilikalla yms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g5000g6200kcal160g205g525g0g
Kermaviili 10% (Lidl) (Naturis), annos 200g5000g6000kcal150g205g500g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24400kcal620g820g2050g0g
Valittu annoskoko10000g12200kcal310g410g1025g0g
Annoskoko puolitettuna5000g6100kcal155g205g512.5g0g
Arvot/100g100g122kcal3.1g4.1g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165083