Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2426g817kcal16.7g133.4g2.4g34g
Vesi6930g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 333g1350kcal0g332.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g104g416kcal0g102.9g0g0g
Perunajauhot,rainbow208g674kcal0.2g168.4g0.2g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6513kcal33.8g1474g5.2g73.8g
Valittu annoskoko10000g3257kcal16.9g737g2.6g36.9g
Annoskoko puolitettuna5000g1628kcal8.5g368.5g1.3g18.5g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928