Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg63g33kcal0.9g7.1g0.1g0g
Atria kevyt jauheliha25g43kcal4.8g0g2.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl13g11kcal0.2g0.6g0.9g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g210kcal12.8g16.6g10.2g0g
Valittu annoskoko116g105kcal6.4g8.3g5.1g0g
Annoskoko puolitettuna58g53kcal3.2g4.2g2.6g0g
Arvot/100g100g90kcal5.5g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643