Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 79g84kcal18.1g0g1.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton16g3.3kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy 13g117kcal0g0g13.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.2g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Hunaja 6.3g21kcal0g5.1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g455kcal36.4g11.4g29g0.4g
Valittu annoskoko116g227kcal18.2g5.7g14.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna58g114kcal9.1g2.9g7.3g0.1g
Arvot/100g100g196kcal15.7g4.9g12.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744