Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g38g6.4kcal0.7g0.8g0.1g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g17g57kcal0.3g0.5g5.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g21g58kcal4g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g243kcal10g2.6g21g0g
Valittu annoskoko117g122kcal5g1.3g10.5g0g
Annoskoko puolitettuna58g61kcal2.5g0.7g5.3g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102