Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.8g58.5g0.5g4.1g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 300g683kcal57g0g51g0g
Jauhelihamauste, annos 15g11g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl150g128kcal2.1g6.6g10.5g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.3g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2322g2400kcal134.4g139.8g145.6g11g
Valittu annoskoko1161g1200kcal67.2g69.9g72.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna581g600kcal33.6g35g36.4g2.8g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082