Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g375g64kcal7.1g7.9g0.8g0g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g167g567kcal3.3g5g58.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g209g584kcal39.6g0g45.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2335g2429kcal100g25.8g210.2g0g
Valittu annoskoko1168g1215kcal50g12.9g105.1g0g
Annoskoko puolitettuna584g607kcal25g6.5g52.6g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102