Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai24g85kcal2.9g17.3g0.5g0.7g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Maito, Kevyt13g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 25g11kcal0g2.4g0g0.4g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g699kcal10.4g86g34.6g2.2g
Valittu annoskoko118g350kcal5.2g43g17.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna59g175kcal2.6g21.5g8.7g0.6g
Arvot/100g100g298kcal4.4g36.6g14.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760