Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 195g668kcal19.8g136.3g2.3g6.8g
Sokeri 96g388kcal0g95.4g0g0g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Rasvaton maito valio599g198kcal19.8g29.4g0g0g
Kananmuna, annos 65g195g245kcal21.4g0.6g17.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g75g547kcal0.7g0.7g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g4133kcal123.8g535g159.4g13.6g
Valittu annoskoko1170g2067kcal61.9g267.5g79.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna585g1033kcal31g133.8g39.9g3.4g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412