JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)19g42kcal1.1g7.4g0.9g0.4g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g6.6g5.9kcal0.1g1.3g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa27g82kcal6.3g0g6.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 66g145kcal11.5g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g550kcal38g17.4g36.8g0.8g
Valittu annoskoko118g275kcal19g8.7g18.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna59g138kcal9.5g4.4g9.2g0.2g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275075