Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit19g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g33g20kcal0.5g4.3g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Nakki,popsi grillinakki19g49kcal2.3g1.1g3.9g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.5g3.1kcal0g0g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g155kcal6.2g12.6g8.8g1.4g
Valittu annoskoko119g78kcal3.1g6.3g4.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna59g39kcal1.6g3.2g2.2g0.4g
Arvot/100g100g65kcal2.6g5.3g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468