Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.317g1741kcal3.2g3.2g189.9g0g
Sokeri 269g1092kcal0g268.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g51kcal0g12.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 261g373kcal32.6g0.8g26.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 309g1059kcal31.5g216.1g3.7g10.8g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2368g8687kcal136.2g1014.8g440.8g21.8g
Valittu annoskoko1184g4344kcal68.1g507.4g220.4g10.9g
Annoskoko puolitettuna592g2172kcal34.1g253.7g110.2g5.5g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.9g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059