Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Poronpaisti 350g637kcal107.8g0g22.5g0g
Porkkana 117g38kcal0.7g6.5g0.2g3g
Sipuli 117g35kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Kaali, valkokaali583g123kcal7g19.8g1.2g12.2g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2373g1933kcal235g65.8g76.2g35g
Valittu annoskoko1187g966kcal117.5g32.9g38.1g17.5g
Annoskoko puolitettuna593g483kcal58.8g16.5g19.1g8.8g
Arvot/100g100g81kcal9.9g2.8g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461271