Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g726g1233kcal137.8g0g72.5g0g
Kananmuna kuoreton 100g142kcal12.5g0.3g10.2g0g
Sipuli 363g110kcal4.5g17.4g0.7g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g2971kcal309.6g35.4g166.8g12.4g
Valittu annoskoko1188g1485kcal154.8g17.7g83.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna594g743kcal77.4g8.9g41.7g3.1g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176