KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g94g514kcal9.3g21.3g40g0g
Voi, 1 tl, 5 g249g1819kcal2.5g2.5g199.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton62g199kcal14.4g6.5g13g0g
Makeutusjauhe, Pirkka125g466kcal1.5g114.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)623g785kcal68.5g1.9g56.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g37g224kcal9g2.5g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g8016kcal210.4g298.6g657.4g0g
Valittu annoskoko1190g4008kcal105.2g149.3g328.7g0g
Annoskoko puolitettuna595g2004kcal52.6g74.7g164.4g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156