Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt450g315kcal11.7g29.3g14.4g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g747kcal85.5g0g45g0g
Arla Apetina Feta 3%225g248kcal40.5g4.5g6.7g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2385g2655kcal277.2g74g132.4g5g
Valittu annoskoko1193g1328kcal138.6g37g66.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna596g664kcal69.3g18.5g33.1g1.3g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211