Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.2674g14706kcal26.7g26.7g1604.3g0g
Sokeri 2273g9225kcal0g2270.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g107g428kcal0g105.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 2206g3147kcal275.7g6.6g226.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2607g8945kcal265.6g1824.9g31.3g91.2g
Leivinjauhe 134g235kcal7g50.5g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g73371kcal1150g8570.2g3723.4g183.8g
Valittu annoskoko10000g36685kcal575g4285.1g1861.7g91.9g
Annoskoko puolitettuna5000g18343kcal287.5g2142.6g930.9g46g
Arvot/100g100g367kcal5.7g42.9g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059