Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.8g11kcal1.3g0g0.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g0.9g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.4g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g35kcal3.2g1.4g2g0.2g
Valittu annoskoko12g18kcal1.6g0.7g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.8g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110