J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 10g3.4kcal0g0.7g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.8g6.9kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g21kcal0g4.8g0g0.4g
Valittu annoskoko12g10kcal0g2.4g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0g1.2g0g0.1g
Arvot/100g100g85kcal0g19.8g0g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403