Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg6.5g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Atria kevyt jauheliha2.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1.6g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.3g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g22kcal1.4g1.8g1.2g0g
Valittu annoskoko12g11kcal0.7g0.9g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.4g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g91kcal5.8g7.4g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643