Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 4.1g21kcal0.7g0g2.1g0g
Herkkusieni 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pasta Torino tumma3.4g12kcal0.6g2g0.1g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.7g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g72kcal2.6g4.2g4.8g0.4g
Valittu annoskoko12g36kcal1.3g2.1g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g18kcal0.7g1.1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g296kcal10.7g17.4g19.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201