Suklaakuorrutteinen piirakka

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet, lisää ne ja loput aineet ja paista uunipellillä 200 asteessa 10 minuuttia.

Nosta uunista ja ripottele päälle rouhittua maitosuklaata niin paljon kuin sielu sietää.

Levitä sulanut suklaa tasaisesti piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1.3g6kcal0g0g0.7g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maitosuklaa 2.6g14kcal0.3g1.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g85kcal1.6g11.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko12g42kcal0.8g5.7g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g21kcal0.4g2.9g0.9g0.1g
Arvot/100g100g350kcal6.6g47.1g14g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287419