Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.2kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito valio6.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmuna, annos 65g2g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g43kcal1.2g5.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko12g22kcal0.6g2.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.3g1.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g181kcal5g22.5g6.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412