Hapankaali-uunimakkara

Hapankaali voideltuun uunivuokaan, päälle pilkotut makkarat, siirappia norona yli ainesten ja vielä muutama nokare voita.

Paista 225 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasilaisen hapankaali (100g)5.5g1kcal0.1g0.1g0g0g
Eetvartti a-lk grillimakkara (Snellman), annos 100g5.5g16kcal0.7g0.1g1.4g0g
Siirappi 0.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g44kcal1.6g1.6g3.4g0g
Valittu annoskoko12g22kcal0.8g0.8g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.4g0.4g0.9g0g
Arvot/100g100g181kcal6.6g6.6g13.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308610