Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g7.6g13kcal1.4g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g31kcal3g0.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko12g15kcal1.5g0.2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.8g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g124kcal12.1g1.6g7.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176