Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g1.8g6.4kcal0.1g1.3g0.1g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g1.8g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vispikerma Flora 20%1.8g4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 6.4g3kcal0g0.5g0g0.1g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g33kcal0.6g4.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko12g17kcal0.3g2.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.2g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g134kcal2.4g18.5g4.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397