Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1.5g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g9kcal0.8g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko12g5kcal0.4g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g38kcal3.2g2.4g0.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143442