Omena-banaanipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja viimeiseksi sulatettu voi.

Viipaloi omenat ja banaanit.

Levitä taikiina uunipellille ja hedelmäviipaleet päälle.

Paista 200 °C 30 min. Ripottele päälle kanelia ja sokeria.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Teehelmi

Teehelmi sanoi...

Kokeilin myös 2,5 dl sokeria+0,5 dl fariinisokeria -yhdistelmällä pelkän sokerin sijaan.

torstai 08.09.2011 klo 19:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 1.8g7.4kcal0g1.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.2g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g2.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g59kcal0.8g7.6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko12g30kcal0.4g3.8g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal0.2g1.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g240kcal3.2g30.6g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249117