Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)7.8g5.3kcal0.1g1.2g0g0g
Emmental, punaleima 17%1.6g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g25kcal1.2g2.6g1g0g
Valittu annoskoko13g13kcal0.6g1.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.3g0.7g0.3g0g
Arvot/100g100g100kcal4.8g10.4g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629