Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.5g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.3g0.2kcal0g0g0g0.3g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g1.4g4.6kcal0.2g0.9g0g0.2g
Auringonkukansiemen 0.9g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g25kcal1g2.4g1.2g1.4g
Valittu annoskoko13g13kcal0.5g1.2g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.3g0.6g0.3g0.4g
Arvot/100g100g102kcal4g9.6g4.8g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366502