Raparperimansikkasoppa

Keitetään raparperi kypsäksi.

Lisätään mansikat.

Sekoitetaan perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä joka lisätään koko ajan sekoittaen sopan joukkoon.

Kiehautetaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Misser
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi pakastettu1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g13kcal0g3.2g0g0g
Valittu annoskoko13g7kcal0g1.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0g0.8g0g0g
Arvot/100g100g52kcal0g12.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106207