Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 20g176kcal0g0g19.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu24g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g9g0.2g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4g15kcal0.7g0.4g0.9g1.2g
Aprikoosihillo (Rainbow)16g32kcal0.2g7.9g0.2g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g25g132kcal1.9g7.7g10.4g0g
Sokeri 17g69kcal0g16.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g1005kcal13.6g86.4g67.4g3.4g
Valittu annoskoko120g502kcal6.8g43.2g33.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna60g251kcal3.4g21.6g16.9g0.9g
Arvot/100g100g419kcal5.7g36g28.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151381