Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g14g77kcal1.1g4.9g5.9g1.3g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g46g119kcal0.9g1.8g11.9g0.2g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g59g71kcal1.9g2.2g5.9g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g541kcal7.8g19.6g47.4g3g
Valittu annoskoko120g271kcal3.9g9.8g23.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna60g135kcal2g4.9g11.9g0.8g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146