Karviaismehu

Laita karviaiset isoon astiaan ja kaada päälle sokeri.

Sekoita, ja jos karviaiset ovat suoraan pakastimesta, anna sulaa pari tuntia.

Kaada päälle 4 litraa kiehuvaa vettä ja laita kansi päälle.

Odota 6 tuntia.

Siivilöi, laita pulloihin ja jääkaappiin.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karviainen 23g9kcal0.2g1.2g0.1g0.8g
Sokeri 7.7g31kcal0g7.7g0g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g80kcal0.4g17.8g0.2g1.6g
Valittu annoskoko120g40kcal0.2g8.9g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna60g20kcal0.1g4.5g0.1g0.4g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239114