Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 29g10kcal0.2g1.6g0g0.4g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Perunajauhot,rainbow2.5g8.1kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g78kcal0.4g17.6g0g0.8g
Valittu annoskoko121g39kcal0.2g8.8g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna60g20kcal0.1g4.4g0g0.2g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928