Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl558g736kcal73g1.7g46.3g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g330g1340kcal0g330g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g93g325kcal12.1g63.2g2.2g0g
Perunajauhot,rainbow189g613kcal0.2g153.1g0.2g2.6g
Leivontamargariini Euroshopper22g162kcal0.2g0.2g17.9g0g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g6379kcal171.8g1102.4g133.2g5.2g
Valittu annoskoko1200g3189kcal85.9g551.2g66.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna600g1595kcal43g275.6g33.3g1.3g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746