Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g867g243kcal5.2g51.6g1.7g21.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl400g3600kcal0g0g400g0g
Sipuli (kuorittu)733g198kcal9.5g35.2g1.5g12.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5333g8853kcal1013.3g0g533.3g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow2667g9333kcal213.3g2080g16g45.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44455kcal2482.6g4333.6g1905g159g
Valittu annoskoko10000g22227kcal1241.3g2166.8g952.5g79.5g
Annoskoko puolitettuna5000g11114kcal620.7g1083.4g476.3g39.8g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54728