Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet292g357kcal62.1g0g11.7g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.2g11kcal0.5g0.5g0.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g208g85kcal2.9g16.9g0.6g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas104g292kcal19.8g0g22.9g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g33g18kcal1.9g1.8g0.3g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g56g70kcal1.7g14.4g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr4.2g12kcal0.3g0.4g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2405g1687kcal178.4g68g74.8g0.2g
Valittu annoskoko1203g844kcal89.2g34g37.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna601g422kcal44.6g17g18.7g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045