Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 210g68kcal0.9g7.3g1.5g6.9g
Sokeri 75g302kcal0g74.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 33g112kcal0g27.2g0g0.5g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g10g58kcal0.7g5.6g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g1081kcal3.2g229g9.8g14.8g
Valittu annoskoko1204g540kcal1.6g114.5g4.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna602g270kcal0.8g57.3g2.5g3.7g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353