J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 956g340kcal1.5g68g0.9g19.1g
Vesi, vesijohtovesi 71g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g177g691kcal0g173.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g2062kcal3g483g1.8g38.2g
Valittu annoskoko1204g1031kcal1.5g241.5g0.9g19.1g
Annoskoko puolitettuna602g515kcal0.8g120.8g0.5g9.6g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403