Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 292g98kcal2g16.1g0.3g4.1g
Vesi835g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 40g163kcal0g40g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g50kcal0g12.4g0g0g
Perunajauhot,rainbow25g81kcal0g20.3g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2410g785kcal4g177.6g0.6g9g
Valittu annoskoko1205g392kcal2g88.8g0.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna603g196kcal1g44.4g0.2g2.3g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928