Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g7.5g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1.2g3kcal0.1g0.5g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.2g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g51kcal4.4g5.6g0.6g2.2g
Valittu annoskoko121g25kcal2.2g2.8g0.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna61g13kcal1.1g1.4g0.2g0.6g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122