Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g23g171kcal0.2g0.2g18.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g104kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Mustikka metsä- 31g14kcal0.2g2g0.2g1g
Kaurahiutale 6.2g23kcal0.9g3.6g0.5g0.6g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g819kcal11g96g41.4g5.4g
Valittu annoskoko121g410kcal5.5g48g20.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna61g205kcal2.8g24g10.4g1.4g
Arvot/100g100g338kcal4.5g39.6g17.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243181