Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali80g17kcal1g2.7g0.2g1.7g
Hirvenjauheliha oma saalis27g30kcal5.9g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g122kcal13.8g6.6g4.4g4g
Valittu annoskoko122g61kcal6.9g3.3g2.2g2g
Annoskoko puolitettuna61g31kcal3.5g1.7g1.1g1g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.7g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407