Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 49g27kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Sipuli 8.4g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g21g64kcal4g0.1g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g344kcal17.6g14.4g24.8g1g
Valittu annoskoko121g172kcal8.8g7.2g12.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna61g86kcal4.4g3.6g6.2g0.3g
Arvot/100g100g142kcal7.2g5.9g10.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874