Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)19g4.7kcal0.2g1g0g0.3g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 42g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Jauheliha, sika-nauta 35g78kcal6.1g0g6g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g11g41kcal2.6g0g3.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 4.7g14kcal0.2g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g301kcal19.2g6.4g22g2.2g
Valittu annoskoko122g151kcal9.6g3.2g11g1.1g
Annoskoko puolitettuna61g75kcal4.8g1.6g5.5g0.6g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.6g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560