Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%300g360kcal8.7g13.5g30g0g
Philadelphia Light tuorejuusto150g285kcal11.7g5.1g24g0g
Parsakaali brokkoli 751g263kcal34.7g14.6g2.3g18.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7.5g13kcal0.6g2.4g0.1g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2424g1843kcal111.4g71.2g112.8g37.6g
Valittu annoskoko1212g921kcal55.7g35.6g56.4g18.8g
Annoskoko puolitettuna606g461kcal27.9g17.8g28.2g9.4g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484