Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl16g54kcal2.2g9g1.1g1.8g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl40g140kcal5.6g25.6g1.2g2.2g
Juusto Oltermanni 17%20g43kcal6g0g3.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen40g13kcal1.3g2g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g4g36kcal0g0g4g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g581kcal30.4g74.8g19.4g8g
Valittu annoskoko122g291kcal15.2g37.4g9.7g4g
Annoskoko puolitettuna61g145kcal7.6g18.7g4.9g2g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.7g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163374