Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl160g544kcal22.4g89.6g10.7g17.6g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl400g1400kcal56g256g12.4g22g
Juusto Oltermanni 17%200g434kcal60g0g34g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g40g360kcal0g0g40g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g5810kcal305.2g745.6g194.2g79.4g
Valittu annoskoko1220g2905kcal152.6g372.8g97.1g39.7g
Annoskoko puolitettuna610g1453kcal76.3g186.4g48.6g19.9g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163374